ls000005: De boer oogst - Deltour, Louis (1959)
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Linoleumsnede in zwart-wit voorstellend een boer met een armvol hooi gaat naar de hooi opper. rechtsonder monogram Deltour en datum 1959. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"