af000595: Dieper in het moeras wegzinken - De Meersman, Gustaaf; Kunstencentrum Vooruit
"Affiche van Gustaaf De Meersman uitgegeven in 1982 door het Kunstencentrum Vooruit voor de theatervoorstelling Dieper in het moeras wegzinken. Tekst: Dieper in het moeras wegzinken en,.. ik zal zeggen dat ik van je hou. Relatie-akt & voorstelling bijhorende tekstbundel. Bewerking & akting Gustaaf De Meersman. Socio-Kultureel Centrum Vooruit Sint Pietersnieuwstraat 23 9000 Gent. Onder de auspiciën van SOCAK, soc. kult. centrum Vooruit. Toegangsprijs 60 Fr. 11 december 1982 te 21u00. Foto: De Meersman G. V.u. Vooruit vzw: Sint Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"