af010193: Gentse Fietseling voor een leefbaar en veilig Gent - Veys, Jacques; Druk in de Weer; Perpetuum Mobile; Bortels, Ilse (1991)
"Affiche van Jacques Veys uitgegeven in 1991 door de Gentse fietsersbond Perpetuum Mobile voor verkeersveiligheid. Afbeelding: karikatuur van een mannetje dat met zijn fiets over een massa auto's vliegt en een verkeersbord waarop STAD 30. Tekst: GENTSE FIETSELING VOOR EEN LEEFBAAR EN VEILIG GENT. ZATERDAG 19 OKTOBER 1991 SINT-PIETERSPLEIN • 14.00 UUR DRONGENPLEIN • 13.00 UUR. ORGANISATIE: PERPETUÜM MOBILE, DE GENTSE FIETSERSBOND EN DE VERENIGING VAN PLAATSELIJKE MILIEUGROEPEN V.Z.W. I.S.M.: A.B.V.V.-JONGEREN, AKTIEGROEP OPENBAAR VERVOER, B.B.T.K.-GENT, BIRO, BOND VAN TREIN-, TRAM- EN BUSGEBRUIKERS, CHIRO DE KAPROENEN, C.V.N. MILIEU-EDUKATIE WAASLAND, FIETSKLUB DE POORTERS, FEDERATIE VOOR MILIEUBESCHERMING GEWEST GENT V.Z.W., FIETS OVERLEG VLAANDEREN, 206° FOS DE FLAMINGO'S, J.N.M. AFDELING GENT, J.N.M. WERKGROEP VERKEER, JONG-SOCIALISTEN GENT, KOMIMO, K.W.B. GENT, LIJO V.Z.W., MUTUALITEIT DER JONGE ARBEIDERS, N.M.B.S. DISTRICT NOORDWEST, SOGEHA V.Z.W., SPEEL-O-THEEK SINT-AMANDSBERG, STICHTING OMER WATTEZ V.Z.W., TAXISTOP, TERRITORIALE WERKGROEP VAN LANGENHOVESTRAAT DENDERMONDE, THE RIFBOYS V.Z.W., VEILIG EN LEEFBAAR BAASRODE, VEILIG VERKEER SINT-AMANDSBERG V.Z.W., V.K.S.J. SINT-PAULUS GENT, VOLKSUNIE SEKRETARIAAT GENT, WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE SLEEP V.Z.W., W.T.C. WONDELGEM. Druk in de Weer • 091- 24 29 14 • VERANTW. UITG.: ILSE BORTELS, LANGE VIOLETTESTRAAT 217, 9000 GENT. Reclametekst: ASLK we doen met u mee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"