hb000243: Charles-Louis Philippe, Das Bein der Tiennette, blok nr. 17/24 - Masereel, Frans (1923)
"Houtblok nr. 17 uit een reeks van 24, getiteld Das Bein der Tiennette. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"