ws0564: Snapshot van de website https://cooperatiefvlaanderen.be/ van Coopkracht, genomen op 04/05/2020 - Coopkracht
"Collection: Coopkracht; Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 715.W.1: cooperatiefvlaanderen.be"