fo024215: Opvangcentrum vluchtelingen Eerste Wereldoorlog - Devaivre, Lucien
"Zwart-witfoto van vluchtelingen in het opvangcentrum in de Jérichostraat tijdens de Eerste Wereldoorlog. Brussel, 1914-1918. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"