484.023: Documentatiedossier betreffende Broederlijk Delen - Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen (BMLIK)
"Collection: Beweging van Mensen met een Laag Inkomen en Kinderen (BMLIK); Biografie: De Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen vzw richt zich tot ieder die bereid is naar de armsten te luisteren. Samen met hen ijveren ze voor duurzame en structurele veranderingen die de eerbiediging van de rechten van elke mens waarborgen. De methode van de dialoog staat centraal in deze werking.