(untitled) - Vanhove, Flip
"Omlagmap van Flip Vanhove met een reeks linosnede, met op het voorblad een gezicht van een man. De reeks bestaat uit 6 prenten, getiteld 'De kruisweg'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"