De zorg voor wezen, vondelingen en verlaten kinderen georganiseerd door openbare instanties te Gent in de negentiende eeuw. Deel 1 - De Greve, Anne; Van Eetvelt, Ingrid (Gent, 1980)
"Anne De Greve, Ingrid Van Eetvelt BMLIKThesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, Orthopedagogiek. Fotocopie."