452.B.00065: Dossier betreffende defensiegesprekken tussen België en Hongarije. - Dambre, Wouter
"Collection: Dambre Wouter; Biografie: Wouter Dambre, nu werkzaam als eindredacteur bij de VRT, was vroeger actief in de VVS-SVB, de Vereniging van Vlaamse Studenten-StudentenVakBeweging, en nadien in de antikernwapenbeweging, GAKA/VAKA. Level of description: File; Series: 452.B: VAKA/GAKA/betogingen/conferenties"