fo006804: Huldebetoon aan Willem Eekelers - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van o.a. Willem Eekelers n.a.v. het huldebetoon aan zijn adres vanwege het onderwijzend personeel, 6 oktober 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"