fo001392: Socialistische verenigingen van Kallo
"Zwart-witfoto van een aantal mensen die in de bloemetjes worden gezet tijdens een bijeenkomst van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV), Socialistisch Vooruitziende Vrouwen (SVV) en de Socialistische Werkersbond. Kallo, Sint-Niklaas. Opschrift: ABVV - Soc. Werkersbond - SVV Socialistische Vrouwengroep. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"