794.086: Dossier betreffende een eerstejaarskadervorming [voor de federatie Limburg] op 25/06/1994 in Hasselt. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"