Overgangsprogramma : de doodsstrijd van het kapitalisme en de taken van de Vierde Internationale - Trotski, Leon; Mandel, Ernest (Gent: Fonds L. Lesoil, 1978)
"Leo Trotsky ; voorwoord door Ernest Mandel"