hb000264: Charles-Louis philippe, Der alte Perdrix, blok nr. 7/12 - Masereel, Frans (1923)
"Houtblok nr. 7 uit een reeks van 12, getiteld Der alte Perdrix. Zie ook: ga000264Zie ook: hs000264 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"