Het Diamantbewerkers Koperen-Stelenfonds "Nieuwe Levenskracht" in de jaren 1925 en 1926 - Van Zutphen, Jan; Voet, Isidore (Amsterdam: Koperen-Stelenfonds Nieuwe Levenskracht, 1927)
"ter inleiding: Jan A. Van Zutphen en Isidore Voet"