Sarls de Kosters legenda par Pucesspiegeli un Lammi Gudzku, par vinu drosmigajiem, saistosajiem un slavenajiem piedzivojumiem Flandrija un citas zemes - De Coster, Charles (Riga: Latvijas Valsts Izdevniciba, 1954)
"Bibliotheek Camille Huysmans"