vl000020: Socialistische Vakvereeniging der Filaturen, Ronse, 1897.
"Vlag van de Socialistische Vakvereeniging der Filaturen van Ronse, 1897. Centraal op een rood veld staat het opschrift. Franjes in goudkleurige metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"