af002943: Niet in uw brievenbus? Wel in het stemhokje! - Groen!; Stassen, Jos
"Affiche uitgegeven in 2004 door Groen! voor de Vlaamse en de Europese verkiezingen. Tekst: Niet in uw brievenbus? Wel in het stemhokje! Vraag een folder op www.groen.be. Wanneer stemt u weer groen? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"