Staartmans en Fantazee : opvattingen over het fourierisme en Nederland (1840-1850) - Moors, H. (Hilversum: Uitgeverij Verloren, 1996)
"H. Moors Overdruk uit Theoretische geschiedenis, jg. 23, nr. 4, 1996"