af015442: Dag tegen Apartheid - Vanlangendonck, Nellle; Oxfam-Wereldwinkel; Dreezen, Jan
"Affiche van Nellle Vanlangendonck uitgegeven in 1988 door Oxfam-Wereldwinkel Gent voor de nationale Wereldwinkeldag. Afbeelding: zwart-witfoto van een zwarte vrouw en een hond die op het strand achter een dikke blanke vrouw lopen en een tekening van een stopbord in het zand. Tekst: DAG TEGEN APARTHEID ZATERDAG 9 JANUARI ‘88 Gent, zaal Vooruit vanaf 10u. St.-Pietersnieuwstraat 23. Apartheid en de buurlanden, Verdraaide berichtgeving, Solidaire vakbonden?, Ervaringen met boycotakties, Debat met politieke partijen, Afrikaans restaurant, Electric Ananas, Anti-Apartheidsfuif, Kinder-dagprogramma. NATIONALE WERELDWINKELDAG oxfam•WERELDWINKELS v.z.w. vormgeving: nellle. verantw. uitgever: Oxfam-Wereldwinkels vzw, p/a Jan Dreezen, Nieuwland 35-37, 9000 GENT – 091/23.01.61. vrij van zegel, art. 198 p. 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"