te004005: Stien de moppentapper - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/09/23))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een vrouw in een ziekenbed reikt aan een bezoeker een zwarte baby. Humoristische illustratie bij een ingezonden tekst gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 23 september 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"