fo023170: Gemeenschappelijk vakbondsfront ABVV-ACV - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een toespraak van François Janssens (voorzitter ABVV) met achter hem zittend in een zetel Willy Peirens (voorzitter ACV) n.a.v. de ondertekening van een solidariteitsovereenkomst tussen ABVV en ACV voor de jaren '90. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"