Ruimtelijke wanorde in Vlaanderen : het zwartboek van de stedebouw - Grietens, Eric; Van der Vliet, Leo (Brussel: BBL Vlaanderen, 1995)
"eindredactie : Erik Grietens ; woord vooraf : Leo Van der Vliet"