Compte rendu du congrès de la Fédération Internationale des Sociétés Socialistes de Secours Mutuels tenu à Bruxelles, le 25 décembre 1906 = Verslag over het congres van de Internationale Federatie der Socialistische Maatschappijen van Onderlingen Bijstand gehouden te Brussel den 25en december 1906 - Peelman, Emiel (Bruxelles: Fédération Internationale des Sociétés Socialistes de Secours Mutuels; Brussel: Internationale Federatie der Socialistische Maatschappijen van Onderlingen Bijstand, 1906)
"E. Peelman"