af008610: Infoavond over kanker - Geneeskunde voor het Volk; Van Acoleyen, Frans (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door Geneeskunde voor het Volk (Zelzate) voor een informatieavond. Afbeelding: tekening van de hoofdletter K in een cirkel. Tekst: GENEESKUNDE VOOR HET VOLK ORGANISEERT INFO AVOND OVER KANKER WOENSDAG 13 DECEMBER OM 20U IN DE FOYER VAN HET TEATER OTEGEMSTRAAT 22 ZWEVEGEM. ORG.: IMAST IN SAMENWERKING MET GENEESKUNDE VOOR HET VOLK. V.U.: Fr. Van Acoleyen, Groenplein 19, 9060 Zelzate. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"