vl000559: Office Coopératif Belge 1900 - Valenduc, L.
"Banier van de Office Coopératif Belge, 1900. In de broektop: de regenboogkleuren. het opschrift staat centraal op het rode veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"