smc0480: Instagram-pagina van Ecolo, gearchiveerd vanaf het begin van de corona crisis in België op 3 februari 2020, tot en met de versoepelingsmaatregelen in mei na het dalen van de besmettingscurve van de eerste golf - Ecolo
"Collection: Ecolo; Biografie: Ecolo is een Franstalige, groene politieke partij in België. De naam is officieel een letterwoord dat staat voor Ecologistes Confédérés pour l'Organisation de Luttes Originales (Groenen Verenigd voor de Organisatie van Originele Acties), maar is in werkelijkheid de verkorting van 'Ecologie' of 'Ecologisten'.