Rapport du Congrès des 11 et 12 octobre 1969 : centre de vacances "Zeezicht" Mariakerke - Ostende (Mariakerke (Gent): CSA, 1969)
"Congres gehouden te Mariakerke-Oostende in vakantiecentrum Zeezicht naar aanleiding van de 10de verjaardag van het CSA"