te004063: En nog kinderanekdoten II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/12/12))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een boze strenge juf die een jonge leerling berispt. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 12 december 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"