Le Ralliement : organe officiel du Syndicat National des Agents des CPTTMA de Belgique (Bruxelles: CPTTMA)
"Redactie : H. Renier Beheer/Administratie : place Fontainas 9-11, Bruxelles Drukker/Drukkerij: Imp.Societé Coopérative d'Impression et d'Edition, rue des Sables 33-35, Bruxelles Uitgevers: Jean Nobels : Edit. Paulis (15 aug.1929) ; Edit. Burniat (7 jan.1932) ; G. De Bruyn (1936)Periodiciteit: tweewekelijks ; wekelijks vanaf 19221936: dre maal per maand"