fo033897: Luizengevecht, Gent - Rol
"Zwart-witfoto genomen binnen in de info-wagen van de stad Gent waar de buurtbewoners van het Luizengevecht (Brugse Poort) de renovatieplannen konden inkijken. 28 april 1981. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"