fo033911: Multatuli
"Zwart-witfoto van een grote acteurs van het Multatuli-theater, met onder meer : Josiane Rimbaut, Michel Van Vlaenderen (boven midden), Luce Premer. Gent, jaren 1970 (?) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"