ls000487: Place Albert - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een plein in Vorst: place Albert en een man op een bank. Linksonder de vermelding van een reeks V/C en de titel 'Place Albert', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"