st000515: De Morgen
"Sticker met tekst : Steun De Morgen. Zonder De Morgen kan je het wel vergeten om het 'beter' te weten. ABVV-Jongeren, Werklozenwerking, Culturele Centrale. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"