af016243: Staatssecretaris Jan Peeters nodigt u uit voor een informatie-avond over "De pensioenen" - SP-afdeling Herenthout; Maes, Marc
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Socialistische Partij (SP) Herenthout voor een informatieavond over de pensioenen. Afbeelding: twee senioren zittend op een bank. Tekst: Staatssecretaris Jan PEETERS nodigt U uit voor een INFORMATIE-AVOND over DE PENSIOENEN op maandag 13 mei 1996 om 20.00 uur in het Cultureel Centrum (Kloosterstraat) te Herenthout. Al uw vragen worden beantwoord! Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! Ver. Uitg.: M. Maes - Langstraat 64 - 2270 Herenthout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"