LENIN -Verzameling van foto's en filmbeelden = LENIN - Collection of photographs and stills =LENIN - Recueil de photographies et d'images de films = LENIN - Sammlung von fotos und filmszenen - Gak, A.M.; Petrov, A.I.; Fomitsjeva, L.N. (Moscou: Iskoestvo, 1970)
"Getranslitereerde titel : Sobranje fotografiej ie kinokadrov"