fo021168: Autosnelweg - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van het terugkerend verkeer van de kust, augustus 1957. Opschrift achteraan: Eenrichtingsverkeer voor de terugkerende kustbezoekers op de autosnelweg. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"