pr001101: Stamboom van het moderne socialisme - Karl-Marx-Haus (1989)
"Prent in kleur : reproductie van de stamboom van het moderne socialisme. Maitag des Proleatariats. Die Internationale 1864. Die Pariser Kommune 1871. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"