fo016050: Congres van de Communistische Partij in Brussel - Waro
"Zwart-witfoto van een congres van de Communistische Partij in Brussel, 3 november 1936. Zicht op een toespraak van Monmerissean (?) uit Frankrijk die spreekt namens de P.C.F. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"