af009785: Francine Depecker-Wandelaere - SP; Stekelorum, Rik (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) (Koksijde) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Francine Depecker-Wandelaere."