592.070: Partituren van blaasmuziek uit Madame Thérèse, fanfare van Michel Strogoff voor 4 trompetten, komposities van Alexandre Artus - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen"