G.I. : Gay International ; vanaf (1987) 35 : Gay International ; vanaf (1988) 47 : Gay Infos ; vanaf (1993) 81 : Gay Infos La Lettre (Paris: Ed. David Girard)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1990) 64 : tweemaandelijks ; vanaf (1991) : driemaandelijks ; vanaf (1993) 76 : maandelijks ; vanaf (1993) 81 : driemaandelijksRedactie : 45 rue de Saussure, 75017 ParisNummers 76-79 opgedeeld in twee magazines: Gay (Infos) News en Gay (Infos) Charme"