te000268: Voorstudie van een bouwvakker - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een man op een bouwwerf terwijl die een balk diagonaal voor zich uitstrekt. Linksonder datum, 8 juli 1972. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"