De ark van Noë : logboek van Vera Dua op weg naar Moruroa - Dua, Vera; De Neef, Eddy; Baeten, Relinde (Brussel: Agalev, 1995)
"Tekst : Vera Dua ; foto's : Vera Dua en Eddy De Neef ; redaktie : Relinde Baeten"