af016386: Als het ware toevallig een vrouw, Elisabeth - Kollektief Internationale Nieuwe Scène
"Affiche uitgegeven tussen 1986 en 1990 door het Kollektief Internationale Nieuwe Scène (INS) Antwerpen voor de toneelvoorstelling “Als het ware toevallig een vrouw, Elisabeth”. Afbeelding: een vrouw. Tekst: Als het ware toevallig een vrouw, Elisabeth. Dario Fo. Kollektief Internationale Nieuwe Scène. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"