Fietsertjes in de dop : pedagogisch dossier - Ruidant, Marc; Vereecke, Bénédicte (Brussel: BIVV; Febecoop, 1995)
"Redactie: Marc Ruidant in samenwerking met Bénédicte Vereecke; illustraties Marc Vanenis Ook Franstalige versie aanwezig : MAD/750.16"