af007188: Racisme doodt - Wolsztajn, Willy; Galand, Pierre (1980)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1980 voor een betoging in Brussel tegen racisme. Afbeelding: tekening van hoofden met gesloten ogen. Tekst: RACISME DOODT. BETOGING BRUSSEL ST KATELIJNEPL. MAANDAG 15 DEC. 17.00 U. verant. uitgever: P. GALAND - Tulpstraat, 34 - 1050 BRUSSEL. Zie ook: af004757 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"