af005959: Veilig op stap. Op weg naar een verkeersveilige viersterren-club - Verenigingen voor Verkeersveiligheid; Vlaamse Wandelfederatie
"Affiche uitgegeven in 2013 door de Verenigingen voor Verkeersveiligheid en de Vlaamse Wandelfederatie voor verkeersveiligheid. Tekst: Veilig op stap. Op weg naar een verkeersveilige viersterren-club. 18 | jan | 2013: 1 Zichtbaar op stap. Mijn wandelclub in actie: Onze club roept leden en wandelaars op om te kiezen voor heldere wandelkledij mét reflecterende elementen. 16 | mrt | 2013: 2 Op stap zoals het hoort. Mijn wandelclub in actie: Onze club neemt deel aan een vorming om bij het uitpijlen van wandeltochten extra aandacht te geven aan de verkeersveiligheid van de deelnemers. Onze leden ontvangen een leeswijzer voor het wandelboekje om de verkeersregels bij het stappen op te frissen. 21 | apr | 2013: 3 BOB wandelt mee! Mijn wandelclub in actie: Onze club roept op om tijdens het wandelen voorzichtig om te springen met alcohol. Ook aan onze bar zien we BOB graag komen. Alcohol en autorijden horen immers al helemaal niet samen. 13 | nov | 2013: 4 Doordacht wandelgenot. Mijn wandelclub in actie: Bij de organisatie van onze wandeltochten houden we waar mogelijk rekening met de goede bereikbaarheid van onze startplaats, ook voor fietsers of het openbaar vervoer. Mijn wandelclub, een ster in verkeersveiligheid! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"