pk002313: Arbeidershogeschool Brussel, de directeurswoning - Presto (1923)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de woning van de directeur van de Arbeidershogeschool te Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"